Přebory ČR Litoměřice 12.11.2011

16.11.2011 15:44

Andrea Prokorátová se v sobotu 12.11.2O11 stala v Litoměřicích Přebornicí republiky ve váze do 52 kg (foto níže). Její úspěch byl výsledkem vynikajícího výkonu, který Andrea v celém turnaji podala. Všechna svá utkání vyhrála před časovým limitem. V tom finalovém, ukončila svůj zápas za 8 sec.

Druhým startujícím byl Jakub Sucharda (váha 38 kg). Jakub na Přeboru ČR  předvedl jeden z nejlepších výkonů v letošním roce a po třech vítězstvích obsadil 7. místo.

Úspěchy mladších žáků tak navázaly na vynikající výkony žáků starších, kteří v silné konkurenci na Přeboru ČR v Ostravě  29.10. 2011 vybojovali:

Petra Hájková bronzovou medaili ve váze 48 kg. Petra letos z PČR získala nejen tuto bronzovou medaili, ale spolu s družstvem Prosport Teplice i zlatou v soutěži družstev. Velmi dobré výkony na PČR v Ostravě podali i Jan Pilař a Aneta Ječná. Oba v silně obsazených vahách obsadili shodně pátá místa.

O všech úspěších bude vydána podrobná zpráva, která bude uzavřena po víkendovém posledním kole ligy mládeže (Samurajské katany), v Liberci. Jistě nezapomeneme na vynikající výsledky ligových borců v posledním kole v Prachaticích

Jirka Vele